[dutch] The Body Shop Foundation Dragon Fruit Lip Butter - Jouw lippen, jouw mening, jouw stem!


Het is algemeen bekend dat The Body Shop Foundation al voor een lange tijd goede doelen steunt. Nu willen zij dat iedereen helpt!

 Zij lanceren namelijk The Body Shop Foundation Dragon Fruit Lip Butter in begin september 2012! Voor degene die niet weet wat dragon fruit is, het is een Aziatische fruit dat roze is van buiten met een beetje groen en van binnen wit met zwarte zaadjes! Het kan heel fris smaken, of juist super zoet (hangt af van gebied). Maar naast deze aparte lekkere en zoete 'lipbalm' is er nog iets veel leukers: Voor elke verkochte exemplaar van The Body Shop gaat 100% winst naar 1 van de 3 goede doelen! En dat mag men voor het eerst zelf persoonlijk kiezen door middel van een muntje. Je gooit simpelweg een muntje in de verzamelbak van de goede doel waarvan jij het meest belangrijkst vindt en graag wilt steunen. Deze verzamelbakken zullen in de winkel aanwezig zijn.
Persoonlijk vind ik deze Dragon Lip Butter niet echt een butter maar meer een balm. Omdat het een hele dunne texture heeft. Wel is deze geur echt super uniek en maakt mijn lippen hydraterend. 

De doelen zijn opgedeeld in 3 platformen:
  1. Human Rights (Guusje Nederhorst Foundation)
  2. Animal Protection (Stichting Proefdiervrij) 
  3. Environmental Protection (De Bomenstichting).
Op welke doel ga jij stemmen?

Deze Dragon Fruit Lip Butter (10ml) zal €5 kosten en is verkrijgbaar vanaf begin september 2012.


Disclaimer: Dit product is van The Body Shop Benelux.

Comments